[ F A C E B O O K ]

Vad har hänt med facebook? Det enda jag ser när jag öppnar mitt flöde är rubriker som - ta tillbaka Sverige, eller värna om de svenska traditionerna och så fortsätter de fram tills det kommer en film om en man som man klämmer finnar på(!?).
Vad hände med de roliga facebook där man skrev helt onödig fakta, man berättade för alla när man fikat med kompisarna, var man åt och hur man åt de? Nu handlar allt om politik. Jag vet att det är ett viktigt ämne, absolut men de finns sånna forum oxå. Det står dagligen på aftonbladet, expressen och alla andra nyhetssidor.
 
Facebook för mig va en hemsida som jag satt och skrollade igenom för att se vad arbetskompisarna hade bakat på sin lediga dag, var mina småbröder var och badade, vad mina kompisar hittade på med sina barn. Ett ställe där man kunde "hålla koll" på de kompisarna man inte alltid hade tiden att ringa upp varje dag.
Jag tycker oxå det är viktigt att vi intresserar oss i vardagen och alla de "problem" som finns i Sverige men de är ju överrallt. Och på varje nytt inlägg kan man läsa MINST fem kommentarer där personer skriver att man är dum i huvudet för att tycka si eller ska gå och dö för man tycker så.
 
Jag blir inte ens glad över att öppna facebook appen längre. Blir endast förbannat trött på alla som sitter bakom sin skärm och tror att man gör en god gärning för att man delar ett inlägg som man bara läst rubtiken på och tror att alla ska tycka likadant.
 
Jag kan inte sitta här och säga att jag aldrig delat ett inlägg eller skrivit samma sak? För det vet jag att jag har. Många gånger. Men idag när jag hade lunch på jobbet och kollade igenom flödet tröttnade jag.
 
Så oerhärt tråkigt!!
 
Jag trodde aldrig jag skulle säga de, men jag saknar och veta vad mina gamla skolkompisar åt till frulle, eller vad deras katt gjorde mitt i natten. Jag saknar alla löjliga fototgrafier, fan, jag saknar till och med de äckligt perfekta bilderna som man vet har tagit en evighet att få till.
 
Jag saknar allt som inte innehåller orden, svensk, sverige, utlänningar. sverigedemokrat, socialdemkrat, moderat, ja jag tror ni förstår.
 
Snälla yttliga gamla facebook. Kom tillbaka!!!