24/2

HALLLO !
Tisdag, andra dagen på veckan och ett steg närmre helgen och MELODIFESTIVALEN !
Har varit i skolan typ hela dagen känns det som. Var med på idrotten för första gången på ca 7 veckor. Hade väldigt mycket teori och sen blev det några minuter inne på gymmet, känner mig rikigt duktig :)
Kom hem vid fyra unifär och hängde sen med mamma ner på stan.
När jag sedan kom hem från stan så tänkte jag vara lite duktig och skriva klart inlämningsuppgiften till samhället. Sätter mig vid datorn och klickar upp mitt dokument men neeejdå tror inte alla som redan vet vilken tur jag har att hela jälva arbetsfältet har låst sig och det går verkligen inte att få upp :@
Måttligt irriterad känner jag att jag är nu eftersom skiten ska vara inlämnad och klar imorgonbitti.
Jälva skit med bärbara datorer säger jag bara.
Igår var jag hemma hos Nea och snackade lite och sedan på kvällen var jag ute och gick med Evelina en runda. Jag har blivit så himmla nyttig och sund nu på senare dagar.
Imon ska jag följa med Nesen och pierca navlen som hon fick i födelsedagspresent av oss tjejer, dock trodde jag inte hon skulle våga men hon slutar aldrig förvåna vår lilla Nea.

Till helgen bär det av till Malmö för att kolla på Melodifestivalen med syster, mamma & Tomas. Det ska bli väldigt trevligt.
Nu ska jag ut och gå en runda och sen ska jag åter igen sätta mig vid datorn för att föörsöka låsa upp arbetsfältet som jag inte lyckades med sist . :@

Hadé bra allihopa /
E