timeless

Ja, det är typ så jag känner mig. Tidslös.
För tillfället är det så mycket i skolan att jag vet inte själv hur jag ska klara det. Samtidigt har jag tagit mig i skinnet och börjat träna. fyra till fem dagar i veckan hittar ni mig ute på gymmet och ja, jag ska fan skriva som det är.
Jag är riktigt stolt över mig själv att efter en lång dag i skolan och en ömmande mage så knuter jag ändå på mig träningsskorna och beger mig ut till Falkvik. På morgnarna går jag 45 minuter med Dollar INNAN jag tar tåget till skolan som avgår kl 06,58 från stationen.
 
Men som sagt så är det väldigt mycket nu. Håller på ett stort projekt som jag någonstans kan bli verklighet i framtiden.
Min lilla plutt ska börja på dagis och jag har snrt baara 5 månader kvar tills jag är färdig frisör. Men det tar på krafterna men får helt enkelt försöka se framåt på allt roligt jag ska vara med om detta halvåret.
 
Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på det senaste avsnittet av PLL, och sedan sova riktigt gott med mina ömmande ben och vakna utvilad och redo för en modelldag.
 
(Dollar & Jag imorse på vår runda)