28/1

HEEEEEEEEEEJ!
Då skriver jag igen :) 

Lördag:
Var i Malmö med mamma och syster och firade min namnsdag. och ett tips från lillesyster. ÅK INTE MED MADDE I MALMÖ OM MAN INTE VILL DÖ ! Jag har aldrig i hela mitt liv höra henne så arg. Hon svor åt allt och alla och körde nästan äver 3 personer. HELA TRE PERSONER.
Sen vid sex åkte vi till Malmö arena och kollade på Disney on Ice. Och det var grymt häftigt. Dock fick ajg ett jobbigt barn bredvid mig som hoppas och skrek och drog i mina kläder. haha men sånt får man kanske räkna med om jag kollar på Disney. haha. sen begav jag mig hemmåt och sov som en  G R I S !

Måndag:
 Efter skolan gick ajg och Sara ner till Konsum och köpte 16 rullar toapapper som vi sedan fyllde Neas skåp med. Sedan tog vi alla hennes böcker och tryckte i dom i mitt. I Neas skåp la vi en stor lapp så hon skulle se var böckerna låg.
10 på kvällen stack jag och Evelina hem till Nea för att smycka hennes hus. Som tur väl va hade vi Patrik där inne så vi visste att hon inte skulle komma ut och kommma på oss. Vi låg och kröp på hela trädgården och knöt kondomer i hennes cykelhjul och kletade tandkräm på både sadel och styre. hahah även här kom toapappret in i bilden.  Hela trädgården var fylld med mitt toapapper :D
 
Tisdag
Idag fyllde då Nea äntligen 18 år :) Jag och Evelina gick hem till henne på morgoonen för att lämna av de bullar vi hade bakat klockan 11 på kvällen innan. 18 st muffins.
Sedan gick vi till skolan och Nea gick en hel dag uutan sina bäcker för inte hade hon sett det STORA lappen , haha
Sen efter skolan gick jag, nea , evelina, sara och Frida sen och fikade på stan och sen blev det träning och plugg för min del.

Onsdag:
Ja det hände inte så mkt. Tränade och kollade på Beverly Hills (boxarna)
klippte mig gjorde jag också, det behövdes verkligen. Kan sitera en vän : Mina toppar är såååå klyvna :P
Och sen somnade jag gott i min säng.

Idag:
Idag har jag gått i skolan och det gick ovanligt snabbt. Ingen natur och det kan jag bara tacka för.
Sedan gick jag och alice hem till alex där Stoffe, Johan , Alex och tobbe befann sig..
Sedan gick jag hem och somnade dunns. HÄRLIIIIIGT !

Imon:
Liten kort skoldag och sen tilll K-stad med Nea, Sara och Johanna. Ska köpa kläder till kvällen.
Kvällen kommer spenderas hemma hos Nea och fira hennes 18 års dag. Ska bli redigt roligt.
Hoppas på en trevligt kväll.

Nu ska jag kolla på ett nytt avsnitt på BH :D
det är ju bra,

PUSSSSSS