Skoldag..

Skoldag som vanligt. Men idag har jag varit riktigt duktig. Jag blev klar med historian, samhällen och började på svenskan. Jag känner mig redigt duktigt. och inte nog med allt detta. Jag har även lagt in ALLA semesterbilderna på min facebook, så nu kan inte syster yster tjata längre (a) haha

ja kom också på idag vilken snäll och rar syster jag egentligen har. Alltid när ngon i vår familj har fyllt år har det alltid varit hon som har fixat presenter. Inte bara för att hon bor i en större stad utan för att jag och min bror och så äckligt lata. Hon på pekade alltid hur jobbig det var att hon alltid fick gör a det själv och att vi aldirg hjälpte till. 

Så då tänkte jag att till morsdag (söndag) så skulle minsann jag fixa present till mamma för så svaårt kan det bara  inte va. Jag har gått i flera daga och har fortfarande inte en j*lva anaing vad jag ska ge mamma. Då skickade Madde ett sms och undrade hur det gick och för att göra en lång historie kort. Det slutade med att jag gav upp och åter igen är det Madde dom fixar presenten.

Appropå present. Här är några tjöjor jag vill att min syster köper till mig.

eller denhär


det var allt för nu hadé fint
LOOVE / /
Lillasyster E